Lessons

Introducere

Author: Life Care

689x420-Introducere

Astazi pornim invatarea procesului de baza, denumit de noi FORMARE DE BAZA, caci ea lamureste cele mai importante 5 zone importante ale acestei afaceri. Odata ce fiecare va cunoste aceste raspunsuri de baza, vor putea sa capete incredere suficienta pentru a sta de vorba mai departe cu cei apropiati despre noua noastra activitate antreprenoriala si optiunile de mai bine pe care le are pentru fiecare.

Modul 1 – Compania si produsele Life Care®

Author: Life Care

689x420-Lectia1

Misiunea noastra, comuna tuturor membrilor aceseti comunitati este aceea de a crea, de a dezvolta si inspira continuu un mediu antreprenorial care sa ofere oamenilor o sansa reala pentru a avea o viata mai buna si mai fericita.

Modul 2 – Tu si rolul tau

Author: Life Care

689x420-Lectia2

Promisiunea noastra de brand: “In fiecare zi, cu energie pozitiva, lucram eficient pentru a oferi oamenilor produse, servicii valoroase si o comunitate increzatoare, ajutandu-ne astfel sa traim o viata mai buna si mai fericita!”

Modul 3 – Clientul indirect si experienta lui

Author: Life Care

689x420-Lectia3

CLIENTUL INDIRECT, caci asa il numim pe clientul partenerului nostru beneficiaza nu doar de produsele noastre exclusive de inalta calitate, ci si de livrare la domiciliu, de sfaturile partenerului nostru bine pregatit cat mai ales de garantia comunitatii noastre de client multumiti. El nu este asadar un partener de afaceri pentru Life Care, doar consumator al produselor Life Care.

Modul 5 – Sistemul si instrumentele de lucru

Author: Life Care

689x420-Introducere

Sistemul de lucru este creat sa te stimuleze sa iti cresti volumul de vanzari prin transferul produselor de la Companie catre client.Pentru a avea multi clienti si a ajunge la nivelul de Director nu poti ajunge prin deservirea de catre tine a tuturor clientilor, ci e nevoie sa ai mai multi operatori de produse care sa deserveasca fiecare un grup de 30-50 de clienti, intr-un mod favorabil